General

La firma andorrana de roba esportiva K-uida’t presenta la nova col·lecció el 14 de juny a l’Era d’Ordino


Karol Poussier dissenya peces exclusives en col·laboració amb la marca igualadina FOURFACTORS

Dissenys atractius, diferents amb inspiració en la natura i la cultura ecosostenible per a esquí de muntanya, fitness, trail, running i ciclisme

K-uida’t presenta la seva primera col·lecció de roba esportiva amb una desfilada dijous 14 de juny a les 19 hores a l’Era d’Ordino (Placeta Ferino, 7 Ordino). La firma andorrana va iniciar la seva activitat el passat mes d’octube i espera fer-se un lloc entre els esportistes que volen peces amb un disseny exclusiu i d’alta qualitat.

L’andorrana Karol Poussier és la dissenyadora i ànima de K-uida’t i va fundar la marca amb una clara orientació a esportites que aposten per a sentir-se especials i diferents a la resta. Les peces que dissenya Karol Poussier són exclusives tant pel què fa al disseny, que s’allunya de la roba d’esport que venen les grans marques i que són espectaculars amb el predomini de colors vius y una estètica agressiva molt cridanera, com a la producció ja que són sèries limitades,

Els dissenys de K-uida’t es produeixen a Igualada, de la ma de FOURFACTORS, amb teixits italians de màxima qualitat en una empresa amb una llarga tradició de confecció de tèxtil esportiu. Tant K-uida’t com FOURFACTORS aposten per l’ecosotenibilitat, la proximitat i posen en valor l’atenció personalitzada al client com un dels seus trets diferencials.

La desfilada de K-uida’t permetrà veure les novetats de la col·lecció en esquí de muntanya, fitness, trail, running i ciclisme que es començarà a comercialitzar aquest estiu i que són exclusives ja que només se’n produiran 10 peces de cada model. La posada en escena serà a l’Era d’Ordino, un lloc amb caràcter i arquitectura andorrana, i comptarà amb models locals i la música en directe de l’artista andorrà Santi Casas. Els assitents a la desfilada podran degustar un aperitiu 100% natural, saludable de la mà de Pili Borra i 100% NATURAL ENERGY DRINK PANSALUD.